AVG Status

Right arrow

AVG Status Blij met U

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR), en is bedoeld om de privacy van elk individu in de EU beter te beschermen.

Blij met U hecht veel waarde aan de privacy van onze klanten. In de maanden april en mei 2018 hebben wij samen met externen hard gewerkt om Blij met U vóór de ingangsdatum aan de AVG te laten voldoen aan de nieuwe wetgeving. Hieronder staan de stappen die we hiervoor hebben gezet.

AVG Checklist Blij met U

Deze checklist is voor het laatst bijgewerkt op 24 mei 2018

Wat moeten de klanten van Blij met U doen?

Elke bestaande en nieuwe klant van Blij met U zal worden gevraagd om akkoord te gaan met ons privacy beleid, voordat het verzamelen van gegevens begint.

Overzicht van AVG documenten Blij met U

Wij zijn verplicht om onze klanten te informeren over de toezichthoudende autoriteit in Nederland; dit is de Autoriteit Persoonsgegevens. Mocht er iets mis zijn met hoe Blij met U omgaat met data, meld dit dan bij ons. Het is daarnaast mogelijk om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.