Werkwijze

Right arrow

Hoe gaan wij bij Blij met U aan het werk?

Als U denkt, “dit zou wel eens iets voor mij (of mijn ouder) kunnen zijn”, neem dan vrijblijvend contact met ons op: telefonisch, per email of via ons contactformulier. U stelt uw vragen en als U dit fijn vindt, komen we bij U langs voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek maakt U duidelijk waar u naar op zoek bent en bekijken wij of we dat kunnen bieden. Wij maken dan een voorstel voor U inclusief kostenoverzicht. Pas bij de eerste daadwerkelijke afspraak zullen er kosten in rekening gebracht worden.

Regelmatig houden wij contact met U omtrent de gang van zaken. Bent u na de eerste afspraak of op andere momenten niet helemaal tevreden dan horen wij dat graag. Wij kijken dan wat beter of anders kan.

Onze 5 principes

  1. Eerlijkheid
  2. Respect
  3. Vertrouwen
  4. Integriteit
  5. Normen en waarden

Wij zorgen voor een vertrouwd gezicht

Steeds iemand anders, die bij U langs komt ? Dat heeft U vast liever niet. Wij ook niet. Wij proberen zoveel mogelijk een vast “maatje” te koppelen aan een klant, zodat U een hechte band kunt opbouwen. Mensen die oprechte affiniteit en interesse hebben in U. Het kan voorkomen dat voor een klusje een andere medewerker bij U langs komt die hierin gespecialiseerd is.

Onze werktijden

Onze werktijden zijn tussen 07.00 - 22.00 uur. Andere tijden zijn in overleg. Wij hebben geen slaapdiensten.