Wie ben ik?

Right arrow

Jack

Jack van den Bulk
Jack van den Bulk

Jack

Mijn naam is Jack van den Bulk en ik ben oprichter van Blij met U. Eind 2017 besloot ik mijn carrière als musicus af te sluiten en een nieuwe weg in te slaan. Ik heb lang nagedacht over wat ik zou willen doen. Al jaren doe ik allerlei klusjes voor ouderen en zie en hoor ik dat dit zeer gewaardeerd wordt. Het is niet alleen het klusje, maar ook de kop koffie en het gezellig even praten met de persoon wat ik erg fijn en prettig vind. Het menselijk contact vind ik belangrijk. Dit werk past mij, ik kan organiseren, ben een mensen-mens en doe niets liever dan klaar staan voor de ander en wil graag ondersteunend en begeleidend bezig te zijn.

Naast mijn werk voor Blij met U ben ik bestuurslid van Buurthuis De Stolp in Den Bosch Oost en secretaris van de wijkraad De Overlaet in Rosmalen. Daar span ik mij in voor leuke activiteiten in de wijk.

En als je je dan bedenkt dat


Door al deze zaken groeide bij mij het besef dat er behoefte is aan een organisatie die ouderen (of jongere mensen die dat nodig hebben) helpt. Tel daarbij op dat veel jonge ouderen, die zonder werk zitten, graag dit werk zouden willen en kunnen doen. Zo is Blij met U ontstaan.